Oldtimerdag en gratis kindervrijmarkt

zondag 14 april 2019 10:30

MALDEN - Op zondag 14 april verzorgt stichting Vriendenclub Malderburch in Malden voor de 26ste keer een gezellige Oldtimerdag. Deze dag staat altijd in het teken van gezelligheid voor iedereen.

"Wij roepen oldtimer-liefhebbers op laat deze dag niet aan je voorbij gaan en schrijf je gratis in. Laat je oldtimer bewonderen en maak de gezellige rit op deze dag mee. Kan er een bewoner van het zorgcentrum met u mee rijden, dan kan deze dag voor de bewoner niet meer stuk. Ook als er geen bewoner met u mee kan rijden dan bent u natuurlijk welkom om deze dag mee te maken. De inschrijving is geheel gratis en de stichting zorgt dat er wat te eten en te drinken is. Een aandenken aan deze dag ligt op u te wachten. Wel even inschrijven voor 8 april anders kunnen wij niet meer garanderen dat er een aandenken voor u is."

Op 14 april bent u welkom vanaf 10.30 uur bij zorgcentrum Malderburch Broekkant 16 in Malden. Veertig verkeersregelaars zorgen dat wij deze rit door de mooie omgeving van Malden kunnen rijden. Op deze dag zijn er ook diverse oldtimer-bromfietsen te bewonder, daar is deze inschrijving ook voor bedoeld. Mist deze dag niet, al bent u geen oldtimerbezitter. Inschrijving kan via: website@vriendenclubmalderburch.com.

Inschrijving kindervrijmarkt.
"Op deze zondag kunnen de kinderen gratis hun spulletjes verkopen in de voortuin van het zorgcentrum. Inschrijven alleen via onze website. Voor de eerste 10 inschrijvingen hebben wij nog een leuke verrassing, dus schrijf je snel in. Voor info bel vrijblijvend Cor Geurtz 06 25062865."