Zeg maar Pang speelt 'De invalbruid'

zondag 14 april 2019 14:30

MILLINGEN - Op 12 ,13 en 14 april speelt toneelvereniging 'Zeg maar Pang' uit Millingen aan de Rijn een nieuwe voorstelling. Deze keer is er gekozen voor het komische stuk 'De invalbruid'.

Waar gaat het over? Arend-Jan woont samen met zijn huisgenoot Viktor in een luxe appartement voorzien van alle gemakken. Op een dag krijgt Arend-Jan een zorgwekkend telefoontje dat een spontane visite aankondigt. Deze visite zou wel eens het einde kunnen betekenen van zijn luxe leventje. Arend-Jan gaat wanhopig op zoek naar mogelijke oplossingen, maar wie gaat hem daar bij helpen en... zal het daadwerkelijk lukken. Kortom, een vermakelijk toneelstuk geschreven door Peter Damen en geregisseerd door Jur den Breejen.

Voortstellingen zijn op vrijdag 12 april 20.00 uur; zaterdagavond 13 april 20.00 uur en zondagmiddag 14 april 14.30 uur. Alle keren is de zaal een half uur voor aanvang open. Locatie: De Natte, Millingen aan de Rijn, Heerbaan 117 in Millingen aan de Rijn. Kaarten á 8.50 euro zijn vanaf 30 maart te koop bij de Primera in Millingen aan de Rijn.