Folder
Folder

Informatieavond 'Kanker.. en nu?'

woensdag 3 april 2019 19:00

MALDEN - Op woensdag 3 april van 19.00-21.00 uur is de informatiemarkt ‘Kanker.. en nu?’ in gezondheidscentrum De Kroonsteen 1, Kloosterhof 1 in Malden.

Liefst achttien verschillende organisaties in, of omgeving van, de gemeenten Heumen en Mook en Middelaar presenteren zich. Zij hebben alle een gespecialiseerd aanbod in de zorg rond kanker, nabij uw huis of zelfs aan huis. Zij kunnen hulp en ondersteuning bieden in alle fasen van kanker; voor of tijdens de behandeling, in de nazorg of als behandeling niet meer mogelijk.

Op 3 april zijn huisartsen, fysiotherapeuten, apotheek, verpleegkundig consulenten, ergotherapeut, diëtist, voetzorgdeskundigen, huidtherapeut, craniotherapeuten, vrijwilligers terminale thuiszorg, psycholoog, mantelzorgondersteuners en levensvragenconsulenten aanwezig.

Vanaf 18.45 is de inloop met koffie en thee. Na een korte gezamenlijke start kan men persoonlijk kennismaken met de verschillende organisaties. Iedereen is welkom! Meer informatie staat op www.gcsamengezond.nl.