Afbeelding

Open dag bij tennisvereniging Groesbeek

zondag 31 maart 2019 10:00

GROESBEEK - Maak kennis met tennis! Op 31 maart is het mogelijk om een balletje te komen slaan bij de tennisvereniging in Groesbeek! Dit kan tussen 10.00 en 12.00 uur. Wil je een training krijgen van Maximum Tennis? Kom dan tussen 13.30 en 15.00 uur.

Er zijn deze dag speciale aanbiedingen voor lidmaatschappen voor junior, student en senior. Zo kan een student voor 100 euro het gehele jaar door tennissen en bij het afsluiten van een jaarlidmaatschap en kun je gratis meedoen met een tennis training op vrijdag 12 april (deze training geldt voor alle nieuwe senioren die lid worden). Deze wordt natuurlijk gegeven door Maximum Tennis.

Voor jeugdleden is er een speciale alles-in-1-aanbieding: Voor 60 euro per kwartaal ben je lid van de tennisvereniging en krijg je één keer per week training! Daarbij doe je mee met de tenniskidscompetitie en krijg je een clubshirt. Deze aanbieding geldt voor de eerste zes maanden.

Tijdens de open dag is het ook mogelijk om te komen midgetgolfen. Hier zijn geen kosten aan verbonden, dit moet wel onder begeleiding van een volwassenen. Wil je vaker komen midgetgolfen: koop dan voor 25 euro een 5-ritten kaart voor twee personen.

Op 31 maart zijn ook de finales van de clubkampioenschappen. Iedereen is welkom om een kijkje te nemen. Meer informatie over de open dag staat op www.tvgroesbeek.nl.