Sankt Cäcilienchor Wyler verzorgt Passionskonzert in kerk Wyler

vrijdag 19 april 2019 20:00

WYLER – Op goede vrijdag 19 april verzorgt het Sankt Cäcilienchor een Passionskonzert in de Sankt Johannes Baptistkirchein Wyler.

Er zullen liederen ten gehore worden gebracht van Johann Sebastian Bach, Felix Mendelssohn, Georg Friedrich Händel, Antonio Caldara, Marco Frisina, Joseph Martin en David Angerman. Het koor onderleiding van Theo Giesbers wordt versterkt met sopraan Kerstin Jansen, Bariton Chris Jansen, orgel Gerard Rutjes.
Ook dit jaar zal er weer een bloemenhulde plaatsvinden tijdens het concert. Diegene die eraan mee willen doen worden verzocht een tulp, roos, of wat er net in de tuin staat mee te brengen. Het belooft ook dit jaar weer een prachtig concert te gaan worden. De tijdsduur van het concert is bewust kort gehouden: 1 uur en een kwartier. Er wordt geen entree geheven en iedereen is welkom het concert bij te wonen. Iedereen krijgt een programmaboekje, zodat men de teksten van de liederen kunnen volgen. Daarnaast zal pastoor Scholten inleiding op de liederen geven. Het concert dat om 20.00 uur begint is een prachtige voorbereiding op het hoogfeest van pasen.