Binnen of buiten?
Binnen of buiten? Foto: scan van postkaart

Parterre: binnen en buiten de Bubbel

zondag 14 april 2019 16:00

GROESBEEK - Parterre is een vorm van samenkomen rond een aanstekelijk thema aan het eind van de zondagmiddag. In de ruime, sfeervolle omgeving van het oudste gebouw van Groesbeek.

"We steken wat van elkaar op en brengen ook eigen gedachten en ervaringen in. Heel toepasselijk houden we het thema van vorige bijeenkomst aan. Deze werd uitgesteld wegens de kou. Dus ‘over tijd’ gaan we verder. Thema: In je bubbel? Over de vertrouwde / besloten kring.

Over onze huidige samenleving hoor je wel zeggen, dat we meer en meer leven in onze eigen ‘bubbel’. Ervaren we dit zelf ook? Hoe waarderen we deze typering? Is het een luchtbel? Hebben we zoiets in de huidige wereld nodig?

Parterre is eenvoudig van opzet. Na een korte inleiding bij het thema worden verhalen, gedachten en vragen gedeeld. En ter afsluiting is er ontmoeting en nagesprek met een hapje en drankje. Ieder is welkom. Het is prettig voor de organisatie als je je tevoren aanmeldt, maar spontaan komen en/of iemand meenemen is ook prima.

Kortom: 14 april van 16.00 tot 18.00 uur. In het kerkgebouw van de protestantse gemeente Groesbeek, Kerkstraat. Info: nikoraaphorst@t-mobilethuis.nl.