Hoe houd ik mijn hersenen gezond

donderdag 11 april 2019 13:00

GROESBEEK - FNV senioren nodigt alle leden en hun partners uit de gemeente Berg en Dal e.o. uit om deel te nemen aan deze informatieve presentatie.

Onze hersenen zijn belangrijk bij wat we doen: van lopen tot onthouden en van emoties tot ingewikkelde denkprocessen. Onze hersenen maken ons tot wie we zijn. Maar gezonde hersenen zijn niet vanzelfsprekend. Veel mensen krijgen gedurende hun leven te maken met een hersenaandoening. Er is ook goed nieuws. U kunt zelf veel doen om uw hersenen in een zo goed mogelijke conditie te houden. Zoals, voldoende slaap, regelmatig bewegen en gezonde voeding. Daarnaast is het belangrijk de hersenen uit te blijven dagen.

"Tijdens deze lezing 'Hoe houd ik mjin hersenen gezond' krijgt u praktische tips. Hoe eerder u hiermee begint, hoe groter de kans dat ook uw hersenen tot op hoge leeftijd actief blijven. De presentatie is in handen van een deskundige van de Hersenstichting, de heer Jac van der Goor en is op 11 april van 14.00-16.00 uur in zaal De Linde, Cranenburgsestraat 33 in Groesbeek. Breng gerust kennissen of vrienden mee, leden en niet leden zijn welkom."