Afbeelding

(Misschien een beetje laat voor de krant, graag info sturen over deadline bvd MK) Concert Mosa Trio in kerk Mook

zondag 14 april 2019 20:00

MOOK - Op zondag 14 april treedt in de kerk van Mook het Mosa Trio op, bestaande uit Alexandra Van Beveren (viool), Paul Stavridis (violoncello) en Bram de Vree (piano).

Sinds zijn oprichting in 2010 heeft het Mosa Trio in veel grote zalen in Nederland en België gespeeld, waaronder het Concertgebouw Amsterdam, Muziekgebouw Eindhoven, Theater aan het Vrijthof (Maastricht), Bozar (Brussel) en de Academiezaal (Sint-Truiden). Ook is het te gast geweest op verschillende festivals zoals het Grachtenfestival (Amsterdam), Festival Classique (Den Haag), het Orlando Festival (Kerkrade) en het Klarafestival (Brussel). Naast de vele optredens in zijn thuismarkt heeft het Mosa Trio internationaal concerten gegeven in onder andere het Opera Museum Verona (Italië), de Sichuan Conservatory of Music (China) en op het Festival de Musique d’Illzach (Frankrijk). Het Mosa Trio heeft tientallen live radio- en tv-uitzendingen op zijn naam staan. Het heeft diverse prijzen gewonnen.

Dit geweldige trio kunt u dus op zondag 14 april beluisteren en zien in de kerk H. Antonius Abt in Mook. Het programma bestaat uit: W.A. Mozart – Pianotrio in Bes, KV502; J. Brahms – Pianotrio in c, Op. 101; M. Ravel – Pianotrio in a. Het begint op 20:00 uur. Kaartjes zijn voor 17 euro verkrijgbaar op www.kamermuziekmookenmiddelaar.nl. In de kerk voorafgaand aan het concert kosten ze 18 euro. Voor jongeren onder de 18 jaar is het 9 euro. De prijs is inclusief een consumptie in de pauze.