Switch dames winnen laatste uitwedstrijd

MILLINGEN - "Donderdag 4 april speelden we onze laatste uitwedstrijd van het seizoen in Horssen tegen Atalante D1. In de eerste set speelden we goed, met veel servicedruk en harde aanvallen. Het ging gelijk op, maar halverwege de eerste set wisten we op de service van Marise en Ruth het gat te slaan. Die voorsprong gaven we niet meer weg en pakten de eerste set met 21-25."

"Set twee begon slecht. We stonden al vrij snel achter met 5-1 en konden geen vuist maken. De service druk was weggevallen en de aanval verliep ook niet naar behoren. We kwamen wat moelijker langs de lange blokkering van de tegenstander en kwamen niet toe aan ons eigen spel. Atalante trok de set naar zich toe, 25-23.

De derde set was lastig, ook omdat Marise last van haar rug kreeg. Patricia kon haar daarom nagenoeg niet aanspelen, en moest meer gebruik maken van de andere aanvalsters. Ruth en Adriënne hadden een groot blok tegenover zich, maar wisten daar wel raad mee. De servicedruk werd door iedereen weer opgevoerd. De set werd gedisciplineerd uitgespeeld, 19-25.

De vierde set was onwijs spannend. We scoorden in deze set echt mooie punten, keiharde aanvallen van Dirkje en Adriënne, afgewisseld door mooie prikballen van Ruth. We kwamen op 20-24 op matchpoint. Atalante kwam echter terug tot 24-24 en pakten daarna zelfs nog een punt. Gelukkig wisten de service terug te halen door een mooie klap van Marise. Op 27-28 serveerde Adriënne een moeilijke bal, die Atalante niet meer terug bracht, 27-29.

Zaterdag 11 april spelen we thuis om 16.30 onze laatste wedstrijd van het seizoen, een streekderby tegen Ikaros."