Logo gemeentenieuwsonline.nl

Koningsdag in Millingen

MILLINGEN - Ruim dertig jaar al organiseren de Deurdouwers in Millingen de Oranjefeesten. OFM (Oranje Festijn Millingen) is een begrip geworden in de regio. Dit jaar krijgt Koningsdag een bijzonder tintje.

Immers de kanjers van rijwielvereniging Juliana zullen rond 14.00 uur arriveren op het Oranjeplein. Zij hebben dan zo’n zeshonderdvierendertig kilometer op een wiel gefietst. Londen – Millingen. We starten de dag om 10.30 uur op het Oranjeplein met de optocht naar het Kastanjeplein waar de aubade plaats vindt. Daarna is er de gebruikelijke braderie en vrije markt voor de kinderen en het gebruikelijke feest op het Oranjeplein met onder meer om 12.00 uur het concert van de fanfare Sint-Cecilia.

Ook dit jaar zal er live muziek aanwezig zijn. Het duo Decibel zal het publiek de middag zeker vermaken. Voor de kinderen hebben we ook dit jaar tal van activiteiten. "We hebben zeker weer voor verrassende spellen voor de jeugd gezorgd. Voor de volwassenen is er het gebruikelijke drankje opnieuw met een uitgebreid hapje. In zes kramen worden er op het Oranjeplein zelf tal van kleine lekkernijen aangeboden. De prijs hebben we bewust laag gehouden zodat u van meerdere lekkernijen kunt proeven. Van de gelegenheid maken we gebruik om de oud-gedecoreerden nogmaals dringend te vragen zich op te geven voor de ontvangst op het Oranjeplein. Dit is om organisatorische redenen noodzaak."

Meer berichten