De meiden van De Sieppe. (foto: Anne Arts)
De meiden van De Sieppe. (foto: Anne Arts)

Meidenteam OBS De Sieppe neemt de beker mee naar huis

Algemeen

REGIO - Tijdens het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi mocht het meidenvoetbalteam OBS De Sieppe de beker mee naar huis nemen. Het team won twee wedstrijden en speelde één keer gelijk.

In een spannende laatste wedstrijd tegen het sterke team van ‘t Vossenhol, wonnen ze met 1-0. Dit zorgde voor een overwinning voor De Sieppe. De school is trots op de meiden. De behaalde beker krijgt een centrale plaats binnen de school. Woensdag 15 mei speelt De Sieppe de regiofinale in Woezik.

De Sieppe streeft ernaar om een gezonde school te zijn en besteedt veel aandacht aan gezond gedrag, gecombineerd met plezier. Ontwikkelingsgericht Onderwijs is de kern van het onderwijsprogramma op De Sieppe. Leren binnen en buiten de school. Zo gaan bijvoorbeeld de kleuters elke donderdag de natuur in om te bewegen en te beleven.

Afgelopen week zijn ouders uitgenodigd om met de school in gesprek te gaan over verschillende thema's; zoals de toekomst van het onderwijs en wat betekent dat voor De Sieppe. De school weet zeker dat er nog veel meer prijzen worden verdiend.

Uitgelicht

Digitale krant