Logo gemeentenieuwsonline.nl

Vervolgbijeenkomst Dorpsagenda Ooij

OOIJ - De inwoners van Ooij zijn uitgenodigd voor de vierde bijeenkomst van de Dorpsagenda Ooij op donderdag 18 april om 19.30 uur in dorpshuis De Sprong.

"In deze bijeenkomst koppelen we terug over de voortgang van de verschillende werkgroepen en willen we graag met elkaar van gedachten wisselen hoe we het eindverslag van de Dorpsagenda willen aanbieden aan de gemeente. We hopen dat nog meer inwoners dan nu het geval is, zich willen inzetten voor ons mooie dorp. Daarom worden niet alleen leden van de werkgroepen, maar alle geïnteresseerden en betrokken dorpsbewoners ook weer van harte uitgenodigd voor deze bijeenkomst. Mocht je je willen inzetten voor een ander idee dan die nu zijn opgepakt, mail dan naar dorpsagenda.ooij@gmail.com en meld je idee aan. Van het proces van de Dorpsagenda Ooij tot nu toe en de uitslag en ideeën is een uitgebreid verslag. Mocht je dit willen ontvangen, stuur een mail en het wordt naar je verzonden.

Ook zijn wij opzoek naar nieuwe leden voor de werkgroep Dorpsagenda Ooij. Heb je interesse of wil je hierover meer informatie, stuur een mail. De initiatiefnemers voor de Dorpsagenda Ooij zijn inwoners uit Ooij: Emile Verstege en Renata de Vos. Forte Welzijn ondersteunt dit project praktisch en inhoudelijk.

Meer berichten