Logo gemeentenieuwsonline.nl

Feest in Groesbeek met Koningsdag

GROESBEEK - De BIZ (ondernermers Groesbeek centrum) organiseren een feestelijke Koningsdag in het centrum van Groesbeek met veel (gratis) activiteiten én een vrijmarkt.

De bekende vrijmarkt op het dorpsplein start om 08.30 uur. De overige activiteiten zijn verspreid door het centrum op de groenstrook (tegenover ijssalon Passione) het dorpsplein en BelleVue. Er zijn veel activiteiten en deze zijn allemaal gratis. Wil je rennen en springen? Dan kun je terecht op de skelterbaan, stormbaan, wervelmachine, klimtoren én oud-Hollandse spelen. of wil je liever rustig en creatief aan de slag? Dan ben je welkom in de knutselhoek, bij de schminkster en de ballonnenclown.

Ook voor iets lekker ben je op de goede plek! er is een suikerspinmachine én bij eigenweijs krijgen alle kinderen een gratis broodje en limonade!

Een kids-dj met landelijke bekendheid luistert het op met gezellige muziek! Om 15.00 uur start een wedstrijd stoepkrijttekening maken op het dorpsplein. En iets heel nieuws: etalagewedstrijd met prijs! Al met al staat het hele centrum op stelten!

Meer berichten