DVSG verdiende te winnen

Algemeen

GROESBEEK - DVSG speelt thuis tegen middenmoter Victoria ’25. De wedstrijd begint van beide zijden met veel balverlies, het is Victoria dat in de 9e minuut de eerste kans van de wedstrijd krijgt door een ‘klutssituatie' in de verdediging bij DVSG.

DVSG krijgt 2 minuten later een kans via Rico Voeten, maar hij schiet tegen de keeper aan. Even later is het Niek Derksen die een kans krijgt, maar ook hij schiet tegen de keeper aan. In de 21e minuut krijgt Rico Voeten een dot van een kans na goed combinatiespel, maar schiet wederom tegen de keeper aan. Weer even daarna een kans voor Rico, maar deze maal gaat de bal voor het doel lang. Victoria krijgt nog een kans, maar mist. We gaan met 0-0 stand rusten.

In de 51e minuut krijgt DVSG een penalty, nadat Wout Pouwels onderuit wordt gehaald. Niek Derksen neemt de penalty en schiet tegen de paal. In de 59e minuut kopt Rico voeten uit een voorzet van Niek Derksen de bal naast het doel. Gevolgd door een kans voor Wout Pouwels, die uit een voorzet net niet de bal kan binnentikken. Rico Voeten krijgt nog een goede kans, maar schiet voor langs. In de 79e minuut krijgt een speler van Victoria rood wegens natrappen.
Bij DVSG wordt er nog gewisseld. Sem Kamps komt erin voor Wout Pouwels en maakt zijn debuut in het 1e van DVSG.

Enkele minuten voor het einde van de wedstrijd komt Tijmen Heus, na een lange blessureperiode erin voor Niek Derksen.De wedstrijd verdiende vandaag DVSG als winnaar. Jammer dat DVSG zichzelf niet heeft beloond met een overwinning! Volgende week speelt DVSG op tweede paasdag uit tegen Heumen en is het zaak om weer eens een overwinning te gaan binnenhalen.