Logo gemeentenieuwsonline.nl
(foto: Nienke Peters)
(foto: Nienke Peters) (Foto: )

Twintig teams badmintonnen voor stichting Letje in sporthal Heuvelland

GROESBEEK – Liefst 20 teams met in totaal 80 actieve badmintonspeler(ster)s zijn zondag bijna de gehele dag aan het badmintonnen geweest voor de stichting Letje.

Het toernooi voor het goede doel werd zondagmorgen om 10.15 uur geopend door burgemeester Slinkman. Slinkman vond het een goede zaak dat Anorexia door de stichting Letje meer bekendheid krijgt, want dat is nodig, aldus Groesbeeks eerste burger. Met enkele shuttleslagen samen met een jeugdlid van badmintonclub Groesbeek verklaarde Slinkman het toernooi voor geopend.

Naast de badmintonwedstrijden was er tijdens de pauze een veiling en kon er een rit gemaakt worden in een BMW I 8 sportwagen, die de gehele dag volgeboekt was. Duo Sunday had aangeboden om na de prijsuitreiking de aanwezigen nog enkele uurtjes belangeloos te vermaken en dat heeft het standgehouden. Het badmintontoernooi en overige activiteiten hebben vooralsnog een bedrag opgebracht van 5.650 euro voor de stichting Letje, zodat er meer onderzoek wordt gedaan en dat de anorexiapatiënten beter worden begeleid. Het toernooi werd gewonnen door het team van Administratiekantoor Bert Dankers.

Meer berichten