De beste volleybalklas van Groesbeek 2019

Algemeen

GROESBEEK - Wordt jouw klas de beste volleybalklas van Groesbeek? Het afgelopen schooljaar hebben alle schoolkinderen uit Groesbeek een aantal volleyballessen op school gehad.

Er zijn daar zoveel positieve reacties op gekomen dat volleybalvereniging Ikaros dit jaar haar eerste grasvolleybaltoernooi gaat organiseren voor scholen! Dit gratis volleybaltoernooi is voor kinderen van groep 3–8. De spelregels zijn eenvoudig en worden bij aanvang uitgelegd. De spelregels zijn per leeftijd aangepast. In groep 3 en 4 bestaat het spel uit vangen en gooien, opgebouwd naar groep 8 met volledig volleybal. Tijdens het toernooi is er iets lekkers te eten en te drinken en voor de winnaars staan natuurlijk mooie bekers klaar.

Alle Groesbeekse basisschoolkinderen hebben de afgelopen week via hun school een aanmeldformulier ontvangen. De kinderen moeten uiterlijk vrijdag 17 mei hun inschrijfformulier bij de school hebben ingeleverd. Iedereen kan zich individueel inschrijven of als groep. Bij elk team hoort een coach dus zijn ook de ouders welkom! Het toernooi wordt gehouden op vrijdag 14 juni op de grote speelweide aan de Nieuweweg 34 ingang Galgenhei waar de deelnemer(ster)s om 13.30 uur worden verwacht.

Uitgelicht

Digitale krant