Logo gemeentenieuwsonline.nl

Honderd jaar fanfare Sint-Cecilia

MILLINGEN - Op vrijdag 24 mei komt de Koninklijke Militaire Kapel Johan Willem Friso naar Millingen aan de Rijn. Onder leiding van Arnold Span zullen zij een afwisselend en verrassend repertoire ten gehore brengen. Dit alles is te zien en te horen in sporthal De Duffelt vanaf 20.00 uur. De zaal is geopend vanaf 19.30 uur.

Alle veteranen uit de gemeente Berg en Dal hebben van ons een uitnodiging gehad om gratis dit bijzondere concert bij te wonen. Dit om hen te bedanken voor hun inzet voor ons land. Zij die dit nog niet gedaan hebben kunnen alsnog via onze site gratis twee kaarten bestellen.

Tevens hebben wij alle besturen van de verenigingen en stichtingen die Millingen rijk is aangeschreven om hun vrijwilligers in de gelegenheid te stellen dit unieke concert ook gratis bij te wonen. Mocht u als vrijwilliger nog niets gehoord hebben hierover, neem dan contact op met uw bestuur en zij kunnen u dan aanmelden voor kaartjes. Wij zijn als vereniging ook al 100 jaar afhankelijk van de inzet van vrijwilligers. Zonder hen kan een vereniging niet bestaan en ook zij willen we via deze avond bedanken.

De voorverkoop loopt via de Primera te Millingen aan de Rijn of u kunt via onze site www.fanfare-stcecilia.nl onder het tabblad ‘kaarten’ ook een bestelling plaatsen. Mocht dit onverhoopt niet lukken, dan kunt u ook mailen naar kaarten@fanfarestcecilia.nl. Kaarten voor dit bijzondere en unieke concert kosten 5,00 euro per stuk en dit is inclusief een consumptie in de pauze.

Meer berichten