Logo gemeentenieuwsonline.nl

Ruilbeurs en koopjes op 't Haonehart

KEKERDOM - Op hemelvaartsdag 30 mei is er van 10:00 tot 14:00 uur een ruilbeurs en tafeltjesverkoop op ’t Haonehart in de Jan Arntzstraat in Kekerdom.

Kom langs en misschien vind je dáár dat ene dingetje waar je al jaren naar op zoek bent. Je weet maar nooit welke verrassingen en koopjes er allemaal op je liggen te wachten.

Ruilbeurs voor planten, zaden en stekjes: Heb je een beetje te enthousiast zaadjes gestrooid en zit je nu met een overschot aan planten? Of heb je zaadjes geoogst, zijn alle stekjes uitgelopen en heb je er een heleboel over? Kom dan naar ’t Haonehart en ruil - met gesloten beurs - jouw planten, zaden en/of stekjes voor andere soorten.

Tafeltjesverkoop (uitsluitend voor particulieren): Wil je je overtollige kleding, andere spulletjes of zelfgemaakte frutsels verkopen? Ook dat kan op deze dag op ‘t Haonehart. Neem een eigen tafeltje of grondkleed mee. Natuurlijk zijn kinderen welkom om hun speelgoed te ruilen of aan te bieden. Ruilers en verkopers: aanmelden vóór 25 mei bij Bert Bosman, 0481 432967 of b.bosman11@chello.nl.

Meer berichten