Logo gemeentenieuwsonline.nl

Switch '87 N3.2 tweede op regiokampioenschap!

MILLINGEN - Op zaterdag 11 mei heeft Switch '87 N3.2 meegedaan met het regiokampioenschap volleybal voor regio Oost-Nederland. Al vroeg ging het team op weg naar Elburg.

In de poule moesten ze vier wedstrijden spelen tegen andere kampioenen uit de regio. Drie wedstrijden werden in winst omgezet, en één verloren. Dit was tegen Apollo 8 uit Borne. Deze wedstrijd werd verloren met 3-1 en 6-1. We gingen door naar de halve finale. Hier wisten we op een beter set resultaat te winnen. De eerste set met 2-1 verloren en de tweede set werd met 4-1 gewonnen. De finale was bereikt. Dit was weer tegen Apollo uit Borne. Nu ging het goed gelijk op en er werd zeer mooi volleybal gespeeld. De eerste set nipt verloren met 2-1. Er was nog niets verloren. De tweede set begonnen ze weer erg scherp, 2-0 voor komen. Maar helaas kwam de sterke tegenstander nog terug tot 2-2.

Na een lange, maar leuke gezellige dag zijn ze voldaan terug gekeerd naar de polder. Keurige tweede plaats voor Switch N3.2 metnRosalie, Lieke, Yasmijn, Luuk en Jelt., die uiteraard gefeliciteerd werden..

Meer berichten