Logo gemeentenieuwsonline.nl

Financiële vragen

BERG EN DAL - Houden wij nog geld over om op vakantie te gaan? Geen overzicht over je inkomen en uitgaven? Zijn er nog regelingen, waarmee ik uit de schulden kan komen?

Wanneer kunnen wij korting krijgen voor de sport van onze kinderen? Ik moet opeens een groot bedrag terug betalen, maar ik heb het geld niet, hoe regel ik dat? Er wordt geld op mijn rekening ingehouden, wat kan ik daaraan doen? En nog veel meer vragen kunt u voorleggen aan Stichting SchuldHulpBuddy Berg en Dal, waar buddy’s vrijwillig praktische ondersteuning bieden aan mensen die dreigen in financiële problemen te komen of daar al in zitten. Zij denken mee over oplossingen, helpen om overzicht te krijgen en proberen tot steun te zijn, zonder de verantwoordelijkheid over te nemen.
SchuldHulpBuddy is nu al bijna drie jaar actief in de gemeente Berg en Dal, het afgelopen jaar zijn 64 hulpvragers verder geholpen. De begeleiding is door steeds twee buddy’s, die bij u thuis komen, kan duren van een paar weken tot een jaar, afhankelijk van de vraag.

U kunt zich met vragen aanmelden bij de coördinator Marinus Wijnsma op telefoonnummer 06 13081734 of via info@sshb.nl. Voor meer informatie kunt u kijken op de website www.sshb.nl.

Meer berichten