Vrijwilligers/maatjes gezocht voor bewoners in Berg en Dal, Beek en Ooij

Algemeen

REGIO - "Wij vinden het belangrijk dat meetelt, meedoet, mee kan doen en meemaakt. We vinden het belangrijk dat mensen zelf hun keuzes kunnen maken. Soms lukt dat niet omdat de club of vereniging bijvoorbeeld te ver is om te lopen en er geen vervoer is of omdat iets online geregeld moet worden en dat te ingewikkeld is."

De opbouwwerkers en sociale teams krijgen veel aanvragen van mensen die voor kleine klussen op zoek zijn naar een vrijwilliger. Kleine klussen kunnen zijn: vervoer, helpen met online boodschappen doen, helpen in de tuin, een (lang of kortdurend) maatje/vriend zijn, helpen met orde aanbrengen, activiteiten doen of mee naar toe nemen.

"Deze klussen zijn op basis van behoefte, u wordt gebeld en gevraagd naar uw mogelijkheden op het moment dat er een vraag binnenkomt die passend is bij uw wensen. Wij zoeken mensen die: (wekelijks) wat tijd vrij kunnen maken, zelfstandig kunnen werken, zorgvuldig, gestructureerd en betrouwbaar zijn, woonachtig zijn in gemeente Berg en Dal. Wij bieden: uitdagend vrijwilligerswerk waaraan je zelf invulling kunt geven, flexibiliteit in uren, persoonlijke en groepsgerichte begeleiding door een opbouwwerker.

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met: Berg en Dal en Beek en Ooij; Petra Kregting 06 53764809 petra.kregting@fortewelzijn.nl. Woont u in een andere kern, maar heeft u wel interesse neem dan ook contact op dan kunnen we u in contact brengen met mijn collega’s."

Uitgelicht

Digitale krant