Afbeelding

Millingse Volleybalfeesten op sportpark De Hove

Algemeen

MILLINGEN - In het weekend van 24-26 mei is het weer zover. Stichting Toernooiactiviteiten Millingen (STAM) organiseert dan samen met sportvereniging Switch ’87 De Millingse Volleybalfeesten.

Vrijdagavond met DJames, zaterdagavond komt de populairste band van Nederland: Anderkovver. Zaterdag overdag wordt de muziek verzorgd door DJens en zondag door Feest DJ Mike. Voor de jeugd is op zaterdag van 13.00 – 17.00 uur de Joinvolleybalbus van de Nevobo aanwezig met leuke volleybalattributen (springkussen, duikplatform, spronghoogtemeter en smashmeter). Ook Kinderopvang Humanitas is present met een stand waar je kan worden geschminkt, maar je kan er ook een heuse tattoo laten zetten.

Schrijf snel in (inschrijving sluit 20 mei om 24.00 uur) voor het grootste en meeste veelzijdige volleybalfeest in de regio Nijmegen: Gras - en Beachtoernooi op Sportpark De Hove in Millingen a/d Rijn. Gespeeld kan worden in de volgende klassen:

Senioren

6x6 op gras: regioklasse dames en heren
6x6 op gras: recreatief voor dames, heren en mixteams
3x3 op gras: 1e divisie t/m 4e klasse, dames en heren
2x2 beach op zaterdag: 1e divisie t/m 4e klasse, dames en heren

Jeugd

Aspiranten A, B, C
CMV (9-12 jaar) op zaterdag

Informatie en inschrijven via www.stamvolleybal.com en info@stamvolleybal.com. Op zondag 26 mei organiseren ze een officieel jeugdbeachtoernooi in het kader van het Junior Beach Circuit: Beachvolleyballen voor jeugd van 12-19 jaar op je eigen niveau. Categorieën mix < 13 jaar en meisjes < 15, <17 en <19 jaar. Inschrijven via de Nevobo www.zelfbeachen.nl tot 19 mei 12.00 uur.

Uitgelicht

Digitale krant