Logo gemeentenieuwsonline.nl

Nordic Walking alle dagen van de week!

MOOK - Een goede samenwerking van drie organisaties maakt het mogelijk zes dagen van de week mee te lopen met nordic walking, de totaal fitness beweging in de mooie natuur van onze omgeving.

Kwiek Actieve leefstijl, Old Socks en het Beweegcollectief Mook en Middelaar beschikken over voldoende docenten en begeleiders die deze wandelingen en trainingen begeleiden. Er wordt gelopen in groepjes die passen bij jouw conditie en mogelijkheden. Ben jij een jonge snelle loper: dan loop je met niveau 1 of twee, loop je iets rustiger maar wel 5 kilometer of meer, dan loop je met niveau 2 en ben je langzamer of heb je een chronische aandoening waardoor je rustig en niet te lang wilt lopen, val je in niveau 3. Op zaterdag starten naast de gewone groepen zelfs twee trainingsgroepen die gemiddeld 6,5 tot 8 km per keer lopen met onderweg bootcampachtige oefeningen. Iedere tweede vrijdag van de maand is er een langere wandeling vanaf wisselende locaties in de omgeving, denk aan de Hatertse Vennen, Afferden, Plasmolen et cetera met koffie of een lunch na afloop.

"Al voor 75 euro per jaar mag je alle dagen van de week meelopen, een goedkopere sport is er niet te bedenken waarbij je in groepsverband zoveel spieren gebruikt én in de buitenlucht. Eén voorwaarde: je kent de techniek van nordic walking. Wil je deze techniek leren dan volg je bij ons eerst de technieklessen." Info: www.kwiekactieveleefstijl.nl, www.oldsocks.nlof www.beweegcollectiefmookenmiddelaar.nl of bel 06 13260571.

Meer berichten