Logo gemeentenieuwsonline.nl

Stemnieuws van sc Millingen en Odio

MILLINGEN - Rabobank Rijk van Nijmegen ondersteunt met de Rabobank clubkascampagne het verenigingsleven in de regio. De Rabobank stelt hiervoor een deel van de winst beschikbaar, dit jaar is dat een bedrag van 250.000 euro. De leden van de bank bepalen hoe dit bedrag verdeeld wordt over de verenigingen en stichtingen die meedoen.

SC Millingen en D.K.V. Odio doen hier ook aan mee! Wat een stem waard is, is afhankelijk van hoeveel stemmen er worden uitgebracht. Het totale bedrag dat beschikbaar is gesteld wordt gedeeld door het totale aantal stemmen. "Uw stem is dus geld waard! Hoe? Alle leden van Rabobank Rijk van Nijmegen kunnen (digitaal) stemmen. Als u lid bent ontvangt u deze week per post een unieke stemcode. Tot en met 29 mei kunt u uw stemmen uitbrengen via de stemsite, verdere informatie over het stemmen kunt u vinden in de brief die u van de Rabobank heeft gekregen. Elk lid van de Rabobank krijgt 5 stemmen en mag maximaal twee stemmen per vereniging of stichting uitbrengen.

SC Millingen en D.K.V. Odio doen afzonderlijk mee. U kunt dus twee stemmen op SC Millingen én twee stemmen op D.K.V. Odio uitbrengen. De stem die u nog over heeft, kunt u op een andere (eventueel Millingse) vereniging of stichting uitbrengen. Wij hopen dat wij op uw stemmen kunnen rekenen zodat middels deze Rabobank clubkascampagne onze verenigingen SC Millingen en D.K.V. Odio een aantal nieuwe jeugd- en seniorenactiviteiten kunnen realiseren", aldus SC Millingen en D.K.V. Odio

Meer berichten