Logo gemeentenieuwsonline.nl

Wat kunt u beleven tijdens Zeven voor Leven?

Steek een kaarsje aan tijdens Zeven voor Leven. (foto: Hellen Dankers)
Steek een kaarsje aan tijdens Zeven voor Leven. (foto: Hellen Dankers)

GROESBEEK - Zeven voor Leven, door De Gelderlander bestempeld als de Nederlandse Alpe d’HuZes komt eraan. Op zondag 26 mei rijden meer dan 300 fietsers maximaal zeven rondes van ieder 20 km en maken meer dan 2000 hoogtemeters tussen Beek en Groesbeek. Doel is zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek om kanker eerder te zien en gerichter te behandelen. Komt u hen aanmoedigen?

"We beginnen Zeven voor Leven op zaterdag 25 mei vanaf 18.30 uur met een prachtige bezinningsavond in de Grote Bartholomeuskerk in Beek. Tijdens deze avond staan we stil bij het doel: geld ophalen voor Stichting Kanker Zien. Een programma met Dr. Michiel Sedelaar, Uroloog in het Radboudumc, deelnemers met een persoonlijk verhaal en muziek van Marieke van Ruitenbeek, de Small Stream & Rush Camp Carolsingers en popkoor Prestige. We sluiten af met het aansteken van een kaarsje en staan stil bij hen die tegen de ziekte strijden of helaas niet meer onder ons zijn."


Beek én Groesbeek

"Op zondag 26 mei vieren we van 12-17 uur feest in Beek en Groesbeek met twee ingerichte supporterspleinen. In Beek op de Nieuwe Holleweg tegenover de kleine Bartholomeuskerk en in Groesbeek op het Marktplein. Geniet van een hapje, een drankje en muziek en moedig de deelnemers mee aan. Vanaf 17.00 uur bent u welkom op camping Nederrijkswald in Berg en Dal. Daar maken we het donatiebedrag bekend en vieren we feest met muziek, de Giro op groot scherm en een BBQ. Wilt u meer weten over het programma, het goede doel, het parcours en wegafsluitingen? Zie www.zevenvoorleven.nl voor alle actuele informatie."

Meer berichten