Logo gemeentenieuwsonline.nl
(foto: Vincent Moll)
(foto: Vincent Moll)

Zalmpodium presenteert: Wouter Ganzeboom en vrienden

MILLINGEN - Heb je echt zin in een vrolijk uurtje op de zondagmiddag? Dan moet je echt 19 mei eens een optreden van 'Wouter Ganzeboom en zijn vrienden' meemaken.

Vanaf zijn studietijd maakt Wouter al grappige Nederlandstalige liedjes. Ook meer persoonlijk getinte liedjes staan er sinds een paar jaar op zijn repertoire. Een mix van beide stijlen maakt zo een optreden completer. Zijn werk in de muziek is sinds die tijd ook zijn grote passie. Eind 2017 is zijn eerste cd 'Blauwst' verschenen, die zeer goed ontvangen is. Inmiddels treedt hij regelmatig op met zijn vaste begeleiders Marko van den Boom( toetsen), Charles Smit( gitaar) en Willem Beekhuizen( Groot gemengd mannenkoor). Samen nemen zij u mee in de achtbaan van het unieke optreden van Wouter.

Van het hilarische 'Once upon a time in Marbella' tot het opzwepende 'Mijn zoon' en het ontroerende 'Grote broer'. Zijn nummer 'Breekbaar souvenir' stond in 2017 nog in de Gelderse top 10, hij zong dat samen met Lottie Mae Jones. Kortom… genoeg redenen om deze zondag een bezoekje te brengen aan het altijd gezellige Zalmpodium.

De toegang is zoals altijd gratis. Wel doet na afloop de bekende hoge hoed zijn ronde voor een vrijwillige bijdrage. Komt op tijd, want: "Vol is vol", zei de pastoor van het kerkje aan de Zalmstraat 8 in Millingen aan de Rijn. Aanvang: 14.00 uur.

Meer berichten