Logo gemeentenieuwsonline.nl

Bayerischer Frühschoppen in Millingen

MILLINGEN - Na het succes van vorig jaar wordt O.E.V. Millingen aan de Rijn op eerste pinksterdag, zondag 09 juni opnieuw omgetoverd tot een gezellige Beierse feesttent.

Met Egerländer kapel Ede geniet je van hun gouden klanken en waan je je meteen op een alpenweide, hoog in de bergen van Oostenrijk of Beieren. Bij een heerlijke pul Weizenbier worden diverse overheerlijke traditionele Beierse specialiteiten zoals Eisbein mit Sauerkraut, broodje Krakauer en meer geserveerd. Als afsluiting van de middag komt feest X-press om in Bayerische sfeer de tent nog verder op z’n kop te zetten.

Dus, op eerste pinksterdag geen andere plannen? Kom gezellig Frühschoppen in ‘De Dreuge’ aan de Heerbaan 190 in Millingen aan de Rijn! Met of zonder Lederhose of Dirndl, iedereen is welkom. Om 11.00 uur zal het feest losbarsten, de feesttent is geopend vanaf 10.45 uur. Gratis entree! Er is mogelijkheid tot reserveren, zodat je zeker bent van een (zit)plaats. Kosten zijn inclusief vier consumptiebonnen tien euro. Reserveren kan via: fruhschoppenoev@gmail.com

Meer berichten