Logo gemeentenieuwsonline.nl
Groepsfoto jeugdkamp Groesbeeks Glorie. (foto: Lobke Elbers)
Groepsfoto jeugdkamp Groesbeeks Glorie. (foto: Lobke Elbers) (Foto: Lobke Elbers)

Jeugdkamp Groesbeeks Glorie

GROESBEEK - Als afsluiting van het seizoen stond voor de jeugd van handbalvereniging Groesbeeks Glorie afgelopen weekend het jeugdkamp op het programma. De speelsters van de F, H, D, E en C-jeugd, in totaal 60 kinderen, vertrokken op vrijdag 10 mei naar de Coxse Boerderij in Gemert om daar te gaan genieten van een weekend vol activiteiten.

Als thema van het jeugdkamp was dit jaar gekozen voor 'Een reis rond de wereld'. Voor de jongste jeugdleden stond op vrijdagavond een postenspel op het programma en de meiden van de C-jeugd trokken rond schemertijd het bos in voor een spannende spooktocht. Zaterdag overdag werd een bezoek gebracht aan attractiepark Hemelrijk waar volop gespeeld kon worden en ’s avonds na de bingo werd de gemeenschappelijke ruimte van de accommodatie omgetoverd in een heuse bioscoop waarna de filmavond kon beginnen.

Zondag na het ontbijt streden de kinderen in verschillende teams tegen elkaar in een speurspel in het dorp Gemert waarna het alweer tijd was om richting Groesbeek terug te keren. Moe en voldaan kijken de kinderen en de organisatie terug op een zeer geslaagd en gezellig handbaljeugdkamp.

Meer berichten