Logo gemeentenieuwsonline.nl

Mook schaakt!

MOOK - Het schaakseizoen bij de SV Mook zit er bijna op. Op de laatste speelavond bleef Jorg Benningshof koploper. In een rechtstreeks duel tegen zijn laatste rivaal Huub Blom kon de uitdager geen gat in de verdediging van de koploper schieten.

Remise was het resultaat. Jorg werd hierdoor voor de derde keer kampioen van de SV Mook. Tweede werd Niek van Diepen die samen met Huub een vol punt achter de kampioen eindigden.
Ok het snelschaken werd een prooi voor Jorg Benningshof. Voor het eerst werd hij de snelste schaker van de SV Mook. In partijtjes van tien minuten bleef hij Piet de Leeuw en Niek van Diepen voor. Deze week spelen de teams hun laatste wedstrijd in de regionale competitie. Getracht wordt om de matige prestaties toch nog enig glans te geven door met een zege het seizoen te beëindigen Het seizoen wordt op de club afgesloten met een feestavond, waarop ook de prijzen van dit seizoen worden uitgereikt.

Daarna volgt het zomerschaak. Iedere schaakliefhebber is dan op donderdagavond in het Môks Café welkom om te komen schaken. Informatie over de schaakclub is verkrijgbaar bij Huub Blom 0610005801.

Meer berichten