Afbeelding

Open dag Nijmeegse stadstuinen

Algemeen

NIJMEGEN - Op zaterdag 8 juni openen een dertigtal tuinliefhebbers hun poorten tijdens de 21ste editie van de Nijmeegse Open Tuinendag. Tussen 10.00 en 17.00 uur bent u welkom om een kijkje te nemen en geïnspireerd te raken door tuinen in allerlei maten en vormen.

In zowel Nijmegen als Lent heeft u op deze dag de kans eens in de achtertuin van een wildvreemde te kijken. Verborgen achter oude en nieuwe gevels treft u een diversiteit aan tuinen aan. Van hele grote tuinen aan de rand van het bos, historische tuinen in het centrum tot aan nieuwe stadstuinen in de nieuwbouw van Lent. Juist deze diversiteit maakt de Nijmeegse Open Tuinendag zo uniek.
Alle deelnemers tuinieren op hun eigen manier en naar eigen inzicht, maar wat zij delen is hun passie voor tuinieren. Bent u nieuwsgierig naar hoe anderen tuinieren of heeft u inspiratie nodig?
Wees dan welkom in de Nijmeegse en Lentse tuinen!

Brochures met adressen en tuinomschrijvingen zijn vanaf heden mei à 3,00 euro verkrijgbaar bij Intratuin Malden, Intratuin Elst, VVV Rijk van Nijmegen, Dekker van de Vegt Boekverkopers in Nijmegen en ‘Geknipt voor uw tuin’ in Lent. Meer informatie staat op www.nijmeegsestadstuinen.nl.

Uitgelicht

Digitale krant