Logo gemeentenieuwsonline.nl
Overhandiging cheque Rabobank in 2018. (foto: Hans Driessen)
Overhandiging cheque Rabobank in 2018. (foto: Hans Driessen)

Ehbo-vereniging deelnemer Rabobank Clubkascampagne

MILLINGEN - Vorig jaar verraste Robért Kuster van de Rabobank Rijk van Nijmegen de aanwezige ehbo-leden bij AH - Van den Hatert in Millingen tijdens de Inloopdag AED/Reanimatie. Hij overhandigde aan Alex Janssen een cheque van de Rabobank Clubkas Campagne van liefst 986,08 euro.

Met deze campagne steunt de Rabobank Rijk van Nijmegen elk jaar het rijke verenigingsleven in de regio. Een deel van hun winst wordt hiervoor beschikbaar gesteld. De leden bepalen via stemming met een unieke stemcode, die u ongeveer 14 mei in een RABObank-envelop heeft ontvangen, op een speciale website op een vereniging, die men een warm hart toedraagt. Zo wordt het geld van de Clubkas Campagne verdeeld over de deelnemende verenigingen.
Voor 2019 gaat er een bedrag van 250.000 verdeeld worden, in 2018 was dat 100.000 euro. Dit jaar is uw stem dus meer waard. Meer informatie staat in die brief van de Rabobank. U mag maximaal vijf stemmen uitbrengen en u kunt nog stemmen tot en met woensdag 29 mei. De ehbo-vereniging doet ook dit jaar weer mee en roept op om via die site te stemmen op de
ehbo-vereniging Millingen aan de Rijn-Kekerdom. De ehbo-vereniging heeft van het bedrag van 2018 een babyreanimatiepop en een nieuw type AED-trainer aangeschaft.

Het bestuur van de ehbo-vereniging Millingen aan de Rijn-Kekerdom is alle mensen dankbaar, die al op onze vereniging hebben gestemd of gaan stemmen en vooral de Rabobank Rijk van Nijmegen voor deze bijzondere campagne.

Meer berichten