Rommelmarkt in de Reinhal

zaterdag 8 juni 2019 11:00

MILLINGEN - Voor de 20e keer organiseren voetbalvereniging SC Millingen en carnavalsvereniging De Deurdouwers gezamenlijk de jaarlijkse rommelmarkt in de Reinhal, Ons Genoegenpad 12.

Dit jaar is de Rommelmarkt op zaterdag 8 juni. De rommelmarkt opent om 11.00 uur en de entree is 1,50 euro. Het entreebewijs is tevens een lotnummer waarvan de prijs is nog een verrassing is. De trekking van de loterij is rond 12.00 uur. Er wordt weer een tafel samengesteld met antiek en curiosa, de budgetboxen worden verkocht vanaf 14.00 uur en de sluiting is om 14.30 uur. De opbrengst van deze rommelmarkt komt geheel ten goede aan de jeugd van voetbalvereniging SC Millingen en carnavalsvereniging De Deurdouwers.

Omdat het voorterrein van de Reinhal onlangs volledig verhard is zal de kraamopstelling totaal gewijzigd zijn waardoor u nog beter bij de spulletjes kunt en met nóg meer plezier komt shoppen. Kijken, kijken en ook kopen!

-vernieuwde kraamopstelling, zodat u géén kraam kunt missen!

-de kramen staan binnen en deels buiten!

-een tafel met antiek en curiosa!

-de grote stukken liggen buiten op zeilen, voor het gebouw!

-een super gezellig terras tegenover de verkoopactiviteiten!

-duidelijk herkenbare verkopers, die u graag van dienst zijn!

-nieuw: sales advisor Wilco, die u gevraagd en ongevraagd adviseert bij uw aankopen!

De inname dagen zijn maandag 27 mei, woensdag 29 mei en vrijdag 31 mei van 19.00 tot 21.00 uur en zaterdag 1 juni van 9.00 tot 12.00 uur in de bekende Reinhal, het verenigingsgebouw van De Deurdouwers aan het Ons Genoegenpad.

Er wordt géén meubilair aangenomen en ook géén goederen, die stuk zijn…! Bijzondere stukken voor de veiling zijn welkom, de opbrengst is immers voor de jeugd van onze beide verenigingen.

Parkeren vooraan op het parkeerterrein in het Ons Genoegenpad (bij Koffie en Eethuis "De Gelderse Poort"). De ingang is via het Ons Genoegenpad.