Logo gemeentenieuwsonline.nl

Kunst en kitschroute Groesbeek

REGIO - Zaterdag 25 en zondag 26 mei kunt u op de fiets, wandelend of uiteraard met de auto kiezen uit twee routes. Het zijn beide mooie routes, eentje door het mooie buitengebied van Groesbeek en 'n klein stukje Duitsland, de andere door het dorp en eindigend in het bos.

De dertig deelnemers zullen u verrassen. U ziet verschillende werken en stijlen binnen uiteenlopende disciplines zoals schilderen, glaswerk, stoffen, leder, beeldhouwen en keramiek. De flyers met de deelnemers en de route kunt u krijgen bij VVV Groesbeek, Bruna, Alumiz, Wennekers Wonen, 't Margrietje en de deelnemende kunstenaars. Het doel is om mensen met een passie voor kunst een laagdrempelig platform te bieden en kunstliefhebbers hiervan te laten genieten.

De organisatie hoopt volwassenen, kinderen en eenieder die denkt niet zoveel met kunst te hebben, over een drempel te helpen en geïnteresseerd te krijgen. Spring op de fiets, geniet en laat je inspireren. De ateliers en exposities zijn te herkennen aan de kleurig wapperende vlag. De website vermeldt alle informatie over de deelnemers en de route: www.kunstenkitschroute.com.

Meer berichten