Logo gemeentenieuwsonline.nl
Onderbouw bij vlag. (foto: Lianne)
Onderbouw bij vlag. (foto: Lianne) (Foto: lianne)

Carolusschool-activiteiten

GROESBEEK - De Carolusschool een school met ongeveer 85 leerlingen op de Cranenburgsestraat in Groesbeek. Januari was het tien jaar geleden dat wij in ons mooie gebouw trokken. Niet zomaar een school maar een school waar leren leuk is!

We sluiten aan bij de leerontwikkeling van de kinderen en zien ze groeien zowel op leer,- als op sociaal gebied. Kinderen die weer blij zijn en ouders die hun kinderen weer zien groeien op alle gebieden. Voor de meivakantie werd een paasbrunch verzorgd door de oudercommissie. In de aula stonden de tafels gedekt. Het zag er gezellig uit. De kinderen zaten in groepjes, groot en klein door elkaar en hebben zich goed gedaan aan wat er op tafel kwam. De hoofdsponsor van deze activiteit was Martijn van supermarkt Jumbo in Groesbeek. Dank je wel! De dag erna waren we bij de Koningsspelen aanwezig op de Treffersvelden en de onderbouw heeft een spellencircuit op school gehad. Na alle drukte was het tijd voor vakantie.

Vrijdag 10 mei hebben de ouders en het team een voorjaarsmarkt georganiseerd! Volgens buienradar zou het weer niet meewerken dus we zijn naar binnen gegaan met de activiteiten. Alleen de pannakooi bleef buiten en werd door vele kinderen gebruikt voor een potje voetbal. De bloemetjes, tombola, het spellencircuit en de horeca werden binnen neergezet. Zelfs het springkussen dat gesponsord was door Abeco stond in de aula. Door de inzet van vele ouders en het team was het een hele gezellige voorjaarsmarkt met veel kinderen, ouders en familie. Iedereen werd bedankt voor de opkomst!

Meer berichten