Afbeelding

Laatste RepairCafé voor de vakantie

zaterdag 8 juni 2019 13:00

GROESBEEK - Op zaterdag 8 juni van 13.00-16.00 uur is er weer een RepairCafé in Inloop Op de Paap, Op de Paap 1, Groesbeek. Dit is het laatste RepairCafé voor de zomervakantie, het eerstvolgende RepairCafé is op zaterdag 14 september!

In het RepairCafé staan vrijwilligers klaar voor reparaties aan huishoudelijke apparaten, computers en fietsen, maar ook voor verstelwerk en dergelijke. Bij huishoudelijke apparaten kan men denken aan koffiezetapparaten (Senseo!), stofzuigers, strijkijzers en ook aan (oudere) audioapparaten. Daarnaast zijn er vrijwilligsters die achter de naaimachine voor u klaar zitten om verstelwerk te doen. Daarbij valt te denken aan het korter/langer maken van mouwen en broekspijpen, ritsen inzetten, enzovoort.

Ook zijn er vrijwilligers met verstand van computers. "U kunt bij hen terecht met vragen over uw smartphone, tablet of laptop. Bij een ‘ouderwetse’ desktop is het mogelijk om onderdelen te vervangen of bij te plaatsen, zoals een harde schijf of een videokaart." De reparaties worden kosteloos uitgevoerd, met natuurlijk wel een gepaste vergoeding voor de onderdelen en een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. "Overigens bent u ook zonder kapot apparaat welkom om binnen te lopen en een kopje koffie te drinken." Voor meer informatie: Metty Kainama, 06 10474589. Dit telefoonnummer is ook te gebruiken om aan te geven, dat men een vervoersprobleem heeft. Repaircafé Groesbeek zorgt dat men wordt opgehaald en thuisgebracht.