Logo gemeentenieuwsonline.nl

Evenement voor startende ondernemers

BERG EN DAL - Op dinsdag 25 juni verzorgt de gemeente Berg en Dal een bijeenkomst voor startende ondernemers uit de gemeente.

"Tijdens dit Startersevent helpen we starters op weg met vier informatieve workshops. Daarnaast lanceert wethouder Irma van de Scheur de wedstrijd 'Bedrijvig Berg en Dal zoekt slimme starters'. Met deze wedstrijd kunnen vijf slimme starters ieder 5.000 euro winnen. Prof. Harry Hummels neemt de deelnemers tijdens het evenement op inspirerende wijze mee naar de wereld van innovaties en startups bij Nederlands Wijnbouwcentrum aan de Bredeweg 2, Groesbeek op 25 juni van 15.00 tot 19.00 uur. Ervaren ondernemers zijn ook welkom om hun ervaringen te delen.

Programma

Inloop: 15.00 - 15.30 uur . Opening 15.30 uur door wethouder Irma van de Scheur. Presentatie prof. Harry Hummels. 4 Workshops: 1. Zorgtoerisme en -innovatie, 2. Streekproducten, gezonde voeding, 3. Duurzaamheid, circulaire economie, 4. Arbeidsparticipatie, sociaal ondernemen. Borrel met hapjes: 18.00 - 19.00 uur.
De 4 workshops sluiten aan bij lokale economische thema's die veel groeipotentie hebben. Deze thema's komen ook terug bij de selectiecriteria van de wedstrijd.

Bedrijvig Berg en Dal Het Startersevenement is onderdeel van Bedrijvig Berg en Dal. Hierbij werkt de gemeente samen met ondernemers en andere partners aan versterking en vernieuwing van de lokale economie. Aanmelden Ondernemers kunnen zich tot en met 18 juni aanmelden voor het evenement door te mailen naar slimmestarters@bergendal.nl. Hierbij moeten ze aangeven wat hun eerste en tweede voorkeur is voor de workshops. Meer informatie: www.bergendal.nl/slimmestarters.

Meer berichten