Logo gemeentenieuwsonline.nl

Wasserijspelen in Beek

BEEK -Op vrijdag 5 juli om 18.00 uur is het weer zover, een van de leukste evenementen die de Beekse feestkalender rijk is, vindt dit jaar voor de zesde keer plaats. De zeskamp die onderdeel uitmaakt van de kermis en Schuttersfeesten van de B.U.B. vindt zoals ieder jaar weer plaats op de Rijksstraatweg vanaf Sous les Eglises tot aan het voormalige Rabobankgebouw.


Ook dit keer worden de teams getest op sportiviteit, snelheid, inzicht, souplesse, brains, gezelligheid en kracht bij de zes fantastische spellen. Er kunnen maximaal 24 teams van minimaal zes personen meedoen. De minimumleeftijd is 18 jaar. Elk team moet een teamcaptain en een vrijwilliger hebben, deze laatste doet niet mee aan de spellen. Je kan je team inschrijven via http://www.sousleseglises.nl/ bij het kopje ‘Wasserijspelen’. Hier staat ook meer informatie.
Inschrijven kan alleen op deze manier en de volgorde van aanmelding bepaalt of je net nog wel of net niet meer mee kan doen. Wil je dit spektakel meemaken, maar liever niet als deelnemer? Dan kunnen wij jou goed gebruiken als spelleider of in een andere rol. Je kan dit laten weten via info@sousleseglises.nl. Houd ook de facebookpagina ‘Beekse Zomerfeesten’ in de gaten.

Meer berichten