DVSG tijdens Horster Spektakeldag Vrijwilligers Wanted

Algemeen

GROESBEEK – DE HORST – Het bestuur van de Groesbeekse voetbalvereniging DVSG heeft het afgelopen weekend tijdens de drukte op de velden van DVSG aardig gelobbyd om vrijwilligers te werven. Vooral zondag tijdens de Horster Spektakeldag waar honderden mensen waren, hingen overal posters met de tekst ' Vrijwilligers WANTED Vrijwilligers'.

Hiermede deden ze een beroep op leden en niet-leden van DVSG om zich aan te melden als vrijwilliger(ster) bij de vereniging. Er zijn bij DVSG diverse vacatures zoals in de poetsgroep, bestuur en jeugdbestuur en de sponsorcommissie van de vereniging. Om de vereniging draaiende te houden is het meer dan noodzakelijk dat deze opeenstaande functies worden ingevuld. Om die reden een dringende oproep aan de leden en niet-leden die interesse hebben of binnen de familie- of vriendengroep te informeren of er mensen zijn die iets willen betekenen voor de vereniging.

"Geef het dan door aan het bestuur. Meld je aan voor onder andere de poetsgroep op dinsdag, een maal in de twee maanden. Deze vrijwilligersgroep bestond uit tien personen, om uiteenlopende redenen is dit aantal gehalveerd. De overgebleven dames zouden er graag meer dames of heren bij willen hebben. Met als doelstelling om het voor jong en oud schoon en hygiënisch te houden in de douches, kleedkamers en vergader- en ehbo-ruimte.
Vacatures in Bestuur en Jeugdbestuur: die zich inzetten dat alles zo goed mogelijk geregeld is zodat iedereen kan blijven trainen en voetballen.
Vacatures in de sponsorcommissie; ook DVSG kan niet zonder trouwe sponsoren daarom is het belangrijk die voor de vereniging te behouden en eventueel uit te breiden. Vooral door het steeds krimpende subsidie beleid van de gemeente Berg en Dal is dit een zeer belangrijke commissie." Ton Kersten hoopt dat deze flyer vruchten zal afwerpen, echter zondagmiddag rond 13.00 uur had zich nog niemand aangemeld .

Uitgelicht

Digitale krant