(foto:  Peter Hendriks)
(foto: Peter Hendriks) Foto: Peter Hendriks

Millingen heeft sinds kort een eigen MOK-ruimte

Algemeen

MIILINGEN – Donderdag 6 juni was er een open dag van de MOK (Millingen Ontmoet Kreatief) Millingen gevestigd in de WMO-ruimte van de Martinusschool. Tussen 15.00 en 18.00 uur konden belangstellenden binnenlopen om meer informatie te krijgen of zomaar een kijkje te komen nemen.

De MOK is een 'huiskamer 'waar inwoner(ster)s van Millingen elkaar kunnen ontmoeten en samen activiteiten ontplooien. Momenteel zijn er al inloop mogelijkheden maar er is in 'De Huiskamer 'nog veel meer mogelijk, aldus Petra Krechting van Forte Welzijn die dit project hebben opgezet.
Tijdens de open dag was er al een voorproefje van de mogelijkheden. Zo werd er muziek gemaakt en gezongen, wat mooi aanslaat bij de inwoner uit Millingen die graag samen met anderen muziek wil maken. Daarnaast werd er geverfd aan een collage waardoor het idee van een knutselclub in de zomerperiode naar voren werd gebracht. Een inwoonster van Millingen zou graag aan de slag gaan met patchwork en wil dit ook graag leren aan anderen. Mooie voorbeelden van hoe mensen samen gebruik kunnen maken van de ruimte. Natuurlijk zijn er een paar regels en randvoorwaarden, maar als men interesse heeft neem dan contact op met MOK@fortewelzijn.nl of Manon Hofmans via manon.hofmans@fortewelzijn.nl.

Uitgelicht

Digitale krant