Logo gemeentenieuwsonline.nl

Koor Tot Zangs! terug in de tijd

MILLINGEN - Op zondag 23 juni treedt koor Tot Zangs! uit Millingen aan de Rijn op met een speciaal concert. Het is getiteld: A trip down memory lane.

Het koor heeft een flink aantal liederen ingestudeerd uit de periode vijftiger tot en met tachtiger jaren van de vorige eeuw. De muziek uit die tijd zal voor velen bekend zijn en hopelijk vooral goede herinneringen naar boven halen! Voor de jongere generatie is het wellicht een eerste en misschien verrassende kennismaking!

Koor Tot Zangs! staat onder leiding van dirigent Frans Coerwinkel. Hij zal ook de begeleiding op de piano verzorgen. Daarnaast zijn er verschillende andere muzikanten die bij een aantal nummers op gitaar, viool en cajon het koor gaan ondersteunen. Het belooft een spetterend geheel te worden. "Wij willen graag iedereen uitnodigen om te komen luisteren. Het concert zal plaatsvinden in de H. Laurentiuskerk van Kekerdom aan de Duffeltdijk 11, Kekerdom. Aanvang: 15.00 uur. Iedereen is welkom bij dit mooie concert. De toegang is gratis. Na het concert is er een gezellige afsluiting in het in de buurt gelegen café De Waard van Kekerdom. U kunt dan samen met alle koorleden nagenieten."

Meer berichten