Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Nieuwe technologie maakt houten vloer extreem duurzaam

HEUMEN - De Vree Kleur in Wonen presenteert u met trots de Lindura vloer! "In de tijd dat PVC-vloeren 'hot' zijn, vanwege gemakkelijk onderhoud en een goede duurzaamheid, kunnen wij een vloer aanbieden met een echt houten toplaag die net zo onderhoudsvriendelijk, zelfs duurzamer en milieuvriendelijker is. En laten we eerlijk zijn, echt hout is toch veel mooier dan een houtprint!"

De Lindura vloer is een echt houten vloer met de Wood Powder technologie. Wood Powder, een mix van fijne houtvezels en natuurlijke materialen, wordt onder hoge druk en temperatuur samengeperst met een toplaag van echt hout, een HDF tussenlaag en een tegenfineer. Op deze manier ontstaan drukstabiele planken die aangenaam warm voor de voeten, belastbaar en gemakkelijk te onderhouden zijn.

Planken van 220 of 260 cm lang en 27 of 32 cm breed geven een mooi en krachtige uitstraling. Er zijn 15 natuurgeoliede en 11 matgelakte dessins in 4 vier verschillende sorteringen, genoeg keuze dus! De Lindura vloer is een natuurproduct, werkt vochtregulerend en zorgt voor een gezond en prettig binnenklimaat.

"Wij kunnen deze vloer voor u leggen, maar deze is eventueel ook zelf te leggen. Wij hebben de nieuwste, zeer uitgebreide, Lindura vloer presentatie. Kom naar onze winkel en laat je volledig informeren over deze fantastische vloer. Tot snel!"

De Vree Kleur in Wonen, Sluisweg 3a; 024-3556144.

Meer berichten