Logo gemeentenieuwsonline.nl
Leden met kerstconcert 2018. (foto: vereniging)
Leden met kerstconcert 2018. (foto: vereniging) (Foto: vereniging zelf)

Vlijt en Volharding bedankt stemmers Rabo Clubkas Campagne

HEUMEN - Muziekvereniging Vlijt en Volharding heeft afgelopen maand mee gedaan aan de Rabo Clubkas Campagne. Rabobank Rijk van steunt net als vorig jaar het bloeiende verenigingsleven in de regio. Een welkome aanvulling voor al die verenigingen die helaas door het subsidiebeleid van de gemeenten in de kou zijn komen te staan.

Alle leden van de Rabobank konden tijdens de stemperiode hun stem uitbrengen op hun favoriete club/vereniging. Ook in 2020 zal dit weer mogelijk zijn. Raadzaam dan ook als u een Rabo rekeninghouder bent om ook lid te worden (dit is geheel gratis). Dan kunt u ook in de toekomst meedoen aan deze sponsor actie en uw favoriete vereniging steunen.

Inmiddels is de uitslag voor dit jaar bekend. Muziekvereniging Vlijt en Volharding heeft 157 stemmen gekregen en kan dankzij de daardoor te ontvangen bijdrage van 1.213,22 euro haar dit jaar te vieren 125-jarig jubileum de glans geven die het verdient. Vlijt en Volharding dankt dan ook alle stemmers die een stem hebben uitgebracht en natuurlijk ook de organisatie van deze campagne.

Het is een mooie ondersteuning net voor de aftrap van het 125-jarig jubileum dat gevierd zal worden met een jubileumconcert genaamd 'Space cake' op 12 oktober 2019 in Maldensteijn met daarna een afterparty in Terp te Heumen. Kaarten voor dit jubileumconcert zullen vanaf begin juli in de verkoop komen. Let wel wees er snel bij, want vol is vol. Deze entree kaart geeft tevens recht op vervoer naar Malden en terug naar Heumen met de speciale Spaceshuttle (bus). Houd de komende tijd de media in de gaten!

Meer berichten