Edelweisz tijdens een eerder Midzomerwijkconcert. (foto: Wouter Kers)
Edelweisz tijdens een eerder Midzomerwijkconcert. (foto: Wouter Kers) Foto: Wouter Kers

Edelweisz sluit muziekseizoen traditioneel af met Midzomerwijkconcert

vrijdag 5 juli 2019 18:30

BERG EN DAL - Ook dit jaar sluit Muziekgezelschap Edelweisz het muziekseizoen af met het Midzomerwijkconcert. Aan de vooravond van de zomervakantie wordt luchtige muziek gespeeld waardoor zowel de luisteraars als de muzikanten in vakantiestemming kunnen komen. Dit jaar is het concert op vrijdag 5 juli. Edelweisz maakt dan muziek in de Waldeck Pyrmontlaan in Berg en Dal.

De avond zit vol met een grote variatie aan muziek. Er zijn leuke arrangementen, luchtige stukken en herkenbare muziek. Voor zowel de jonge als oudere luisteraar is er muziek geprogrammeerd. Het jeugdorkest en de leerlingen laten ook van zich horen. Beide orkesten staan deze avond onder leiding van jeugdorkestdirigent Danny Eissing.

Tuinstoel, luchtbed of strandlaken

Edelweisz houdt het graag informeel en om het vakantiegevoel snel te laten komen, kunnen bezoekers hun eigen tuinstoel, luchtbed of strandlaken meenemen en aanschuiven. Dat maakt het nog gezelliger! Het concert begint om 19.30 uur en de toegang is gratis. Meer informatie over Edelweisz staat op www.edelweisz-bergendal.nl.