Logo gemeentenieuwsonline.nl
(foto: Peter Hendriks)
(foto: Peter Hendriks)

Wethouder Annelies Visser huldigt jeugdige Berg en Dalse kampioenen

GROESBEEK – Traditiegetrouw heeft wethouder Annelies Visser vrijdagavond liefst 205 jeugdige kampioenen gehuldigd in de Kranenburgse muziekkiosk op het Dorpsplein in Groesbeek.

Van voetbalclubs waren aanwezig teams van De Treffers 6 teams, SVO Ooij 1 team, SC Millingen 2 teams en VVLK Leuth 1 team. BVC'12 had ook een team aangemeld, maar dat heeft op het laatste moment afgezegd. Volleybalvereniging Switch uit Millingen was ook rijk vertegenwoordigd met 5 teams terwijl 1 team niet kon komen, omdat het geen vervoer had. Ook korfbalvereniging De Horst was met 5 kampioenteams aanwezig.

Als individuele kampioenen waren aanwezig Schietsport Tim Rutten, Zwemmen Dieke Arts en Fien Mulder en de hardloop kampioene was Manjorie Janssen. Alle kampioenen kregen uit handen van de wethouder een medaille van de gemeente Berg en Dal en uiteraard een daverend applaus van de aanwezigen op het Dorpsplein familie, kennissen en overige belangstellenden. Kunstrijwielvereniging Bicycle team Juliana uit Millingen gaf twee adembenemende shows weg. Naast de medailles kregen de kampioenen drinken en een ijsje. terwijl diverse soorten fruit op de tafels stond. Ook maakten ze nog kans met de gratis loterij op voetbalschoenen en keepershandschoenen van Jasper Cillessen, alsmede ijs- en VVV-bonnen.

Meer berichten