Logo gemeentenieuwsonline.nl
(foto: Bert Roodbeen)
(foto: Bert Roodbeen)

Fanfare Wilhelmina steelt de show met concert The Love Boat

GROESBEEK – Fanfare Wilhelmina heeft zowel zaterdagavond als zondagmiddag met hun jaarlijks thema concert The Love Boat de show gestolen in De Mallemolen.

Zo'n 330 gasten hadden hun koffers gepakt en een ticket weten te bemachtigen voor deze speciale cruise. De gasten aan boord beleefden romantische avonturen van de bemanning en de passagiers dat muzikaal op een voortreffelijke wijze werd uitgedrukt onder leiding van Kapitein Louis van de Waarsenburg die de gasten ongeschonden over de diverse wateren wist te lozen. Het maandenlange repeteren heeft bij de matrozen ( de muzikanten waren allemaal gekleed als matroos ) alsmede bij de kapitein de vruchten afgeworpen. De ruisende zee was constant op de achtergrond op een groot beeldscherm te zien en af en toe te horen als het ging donderen en bliksemen.

De fanfaristen kregen menigmaal de handen op elkaar van de passagiers in de zaal evenals de verschillende solisten die op The Love Boat aanwezig waren zoals Lieke Bouma (met het kersverse D-diploma) die met haar bugel het examenstuk Libertango de handen op elkaar kreeg. Dat was ook het geval bij Katja Lentjes en Marcel Schat die diverse zangpartijen tijdens de cruise voor hun rekening namen. Antoine Janssen wist als reisleider iedereen te boeien en was na afloop een tevreden man dat de cruise geslaagd was en wachtte zondagmiddag op de volgende gasten. Aan het thema concert werkte voor de eerste maal ook de slagwerkkroep van de fanfare onder leiding van Sjack Esmyer mee en dat zorgde ook voor een spektakel. Al met al heeft fanfare Wilhelmina een concert neergezet dat niet velen fanfares dit zullen nadoen.

Meer berichten