(foto: Sjaak Pouwels)

Groesbeekse Bosbesjes weer paraat

GROESBEEK - WSV De Bosbesjes is weer paraat voor de komende vierdaagseweek. Allereerst gebeurt dit met het ophalen van het vierdaagse T-shirt dat door de gemeente Berg en Dal beschikbaar wordt gesteld op de zaterdag voorafgaand aan de vierdaagse. Daarna is de aftrap met de jaarlijkse traditionele Koffiekumpkesmars op zondag 14 juli voor alle leden.

De start is om 10.00 uur bij parkeerterrein Sionsheuvel, en gaat via de Zevenheuvelenweg naar Berg en Dal, met tussendoor wat rustpunten, weer terug naar Groesbeek. Daarna tijd voor de Nijmeegse 4-daagse. Wederom staat alle dagen de rustverzorging van wandelsportvereniging De Bosbesjes paraat om de eigen leden en Groesbeekse lopers te ondersteunen. Deze rustpost wordt weer bemand door een aantal vrijwilligers van De Bosbesjes, die dit geheel belangeloos doen voor hun leden en ook voor de Groesbeekse wandelaars die geen lid zijn. Aanmelden voor lidmaatschap kan bij de rustpost.

De 1e dag na het centrum van Bemmel aan de Zandsestraat, aan de rechterkant.

De 2e dag na Beuningen op de Van Heemstraweg, aan de rechterkant.

De 3e dag op de Zevenheuvelenweg aan de linkerkant, in de Diepe hel. (na de Canadese begraafplaats)

De 4e dag staat de rust na Malden tegenover de voetbalvelden van Union aan de linkerkant. (na de Intratuin)

Op zaterdag 20 juli is er weer de jaarlijkse vierdaagse receptie voor alle Bosbesjes vierdaagse lopers en aanhang. Vanaf 11.00 uur tot rond de klok van 13.00 uur is men welkom bij Wijkcentrum Op de Heuvel.