Logo gemeentenieuwsonline.nl
Kalfsheuvel binnentuin. (foto: Jo Coerwinkel)
Kalfsheuvel binnentuin. (foto: Jo Coerwinkel) (Foto: Jo Coerwinkel)

Ook Leuth krijgt eigen dorpsquiz

LEUTH - Op zaterdag 24 augustus wordt een dorpsquiz georganiseerd door de werkgroep Ontmoetingen van de Dorpsagenda Laat Leuth Leven.

Teams van maximaal tien personen beantwoorden allerlei vragen over uiteenlopende onderwerpen.Van jong tot oud kan meedoen.

Programma

Welkom in de binnentuin van de nieuwe buurt Kalfsheuvel; hier is de ontvangst met koffie/thee op zaterdag 24 augustus tussen 13.00 en 14.00 uur. Om 14.00 uur worden de quizmappen uitgedeeld en kunnen de teams van start.

De vragen kunnen op verschillende locaties beantwoord worden: deels ter plekke, in het dorp, of bij iemand thuis.

Stipt om 16.00 uur moeten de antwoorden ingeleverd zijn bij De Kalfsheuvel en gaat de jury aan de slag. Vanaf 16.00 uur is er een feestelijke samenkomst in de binnentuin met muziek, hapjes, drank, en een broodje hamburger.

Ook als je niet meedoet met de quiz ben je van harte welkom om verder kennis te maken met je (nieuwe) dorpsgenoten. Om 19.00 uur volgt de uitslag en ontvangt het winnende team de hoofdprijs; hierna kunnen de teams nog lekker nagenieten met een borrel.

Inschrijving en informatie

Inschrijving per team van maximaal tien volwassenen, vóór 15 augustus via dorpsquizleuth@gmail.com. Je ontvangt dan een inschrijfformulier en reglement. Kosten vijf euro per persoon. Hiervan wordt de quiz samengesteld, worden materialen bekostigd en krijg je een broodje hamburger. Het totaalbedrag per team moet tegelijk met de inschrijving vóór 15 augustus worden overgemaakt. Geen of een te klein team? Meld je gerust aan en wij bemiddelen bij het maken van een team.

Meer berichten