Logo gemeentenieuwsonline.nl

Bridgecursussen bij De Groebelton

GROIESBEEK - Bridge is een uitdagend en sociaal kaartspel dat zowel geest als lichaam in goede conditie houdt tot op hoge leeftijd. De meeste bridgers spelen thuis met vrienden of familie, maar daarnaast telt ieder dorp of stad in Nederland wel één of meerdere bridgeclubs.

Sinds 1975 is bridgeclub (BC) De Groebelton actief in Groesbeek. Ongeveer 70 leden bridgen iedere donderdagavond in hotel De Oude Molen, naar sterkte verdeeld over verschillende groepen. Voor verdere informatie, zie: https://www.nbbclubsites.nl/club/15013. Daarnaast heeft BC De Groebelton inloopmiddagen: woensdags in dorpshuis De Mallemolen in Groesbeek en dinsdags in het dorpshuis van Heilig Landstichting.

BC De Groebelton streeft naar een verhoging van het aantal actieve leden door het mooie bridgespel te promoten onder potentiële bridgers in Groesbeek en omgeving. Bij voldoende belangstelling zal Theo de Witte, gediplomeerd bridgedocent, een beginnerscursus gaan geven op woensdagmiddag om 15.30 uur in hotel De Oude Molen. De cursus beslaat ongeveer 15 lessen van 2,5 uur, waarin steeds een stuk theorie wordt behandeld en praktisch geoefend. Daarnaast zal hij een vervolgcursus geven in Groot Berg en Dal, als vervolg op de beginnerscursus, eerder dit jaar in Groot Berg en Dal. Beide cursussen starten op de eerste woensdag van september.

"Bent u geïnteresseerd in één van de twee cursussen, dan kunt u contact opnemen per mail: theodewitte@planet.nl of telefoon: 06 51691226. Daarna krijgt u meer informatie over de lesmethode en de cursuskosten. U kunt zich individueel of als paar opgeven voor de cursus."

Meer berichten