Logo gemeentenieuwsonline.nl
Muzikale onthulling reclamebord voor muziekspektakel van 12 oktober. (foto: Peter Verhoeven)
Muzikale onthulling reclamebord voor muziekspektakel van 12 oktober. (foto: Peter Verhoeven)

'Space Cake' met 125-jarige Vlijt en Volharding Heumen

HEUMEN - Op dinsdagavond 9 juli heeft muziekvereniging Vlijt en Volharding haar jubileumjaar muzikaal geopend. Dit gebeurde met de onthulling van het grote reclamebord met de space shuttle bij de entree van Heumen aan de Dorpsstraat.

Muziekvereniging Vlijt en Volharding viert haar 125-jarig bestaan op 12 oktober met een grandioos muziekspektakel Space Cake. Het concert vindt plaats om 20.00 uur in zaal Maldensteijn in Malden. Daarna (vanaf 22.00 uur) wordt de avond vervolg met een feestelijke afterparty in Terp in Heumen.

De afterparty zal worden opgeluisterd door de achtkoppige coverband The DoMu Brothers. Tevens is er de gelegenheid om met film en foto’s terug te kijken op de 125-jarige geschiedenis van Vlijt en Volharding. De afterparty in Terp (de thuishaven) zal overigens voor iedereen vrij toegankelijk zijn, dus ook voor gasten die niet naar het muziekspektakel zijn geweest.

Voor degenen die een kaartje kopen (voor 12,50 euro, begin september beschikbaar) voor het muziekspektakel Space Cake zal het mogelijk zijn om met de 'spacebus' op en neer tussen Maldensteijn in Malden en Terp in Heumen te reizen. Tussen 19.00 en 19.30 uur wordt men ontvangen (medewerking van toneelgroep Het Plankier) in Terp en in de Space Shuttle begeleid maar Malden. Na afloop wordt u weer naar Heumen gebracht voor de afterparty. Dit vervoer is in de entreeprijs meegenomen, net als één consumptie voor de afterparty. Zie ook www.vlijtenvolharding.com.

Meer berichten