Doe mee aan Democratiefestival!

Algemeen

NIJMEGEN - In het weekend van 30 en 31 augustus vindt het Democratiefestival plaats op het eiland 'Veur Lent' in de Waal bij Nijmegen!

Tijdens dit festival vieren we de democratie. En gaan we met elkaar in gesprek. Jong en oud, uit het hele land: iedereen mag meepraten over de toekomst van Nederland. Komt u ook? De toegang is gratis!

Wilt u samen met bekende en onbekende Nederlanders in gesprek over onderwerpen die u raken? Wilt u samen met politici, maatschappelijke organisaties en bedrijven nadenken over het Nederland van nu en straks? Aanmelden kan via www.heumen.nl/democratiefestival

U kunt mee met een bus vanuit de gemeente Heumen (vol=vol). Deze bus vertrekt op zaterdag 31 augustus om 09.00 uur vanaf het Kerkplein in Malden en gaat om 18.00 uur weer terug. Als u eerder naar huis wil of juist langer wil blijven dan is dat natuurlijk mogelijk maar dient u zelf vervoer terug te regelen. Wethouder Frank Eetgerink is uw gastheer. U ontvangt een lunchpakket in de bus, maar alle andere kosten zijn voor eigen rekening. Kunt u niet de 31e dan bent u natuurlijk welkom op 30 augustus. U moet dan wel met eigen vervoer komen.

Het festival gaat over onderwerpen die u belangrijk vindt. Over werk en inkomen, gezondheid, duurzaamheid, onderwijs en jeugd en over de manier waarop we met elkaar samenleven. Kijk waar u persoonlijk staat in actuele discussies. Of ga met politici in debat in de grote Debatarena.

U kunt er behalve praten ook genieten van goed eten en drinken, er is muziek, theater en sport, er zijn exposities en nog veel meer. Bekijk het volledige programma op: www.democratiefestival.nu.

Uitgelicht

Digitale krant